1. میلاد
  2. غیره - علم و دانش
  3. جمعه, 24 آبان 1392
حتما این اتفاق برای شما هم افتاده که بعضی صحنه ها،بعضی موقع ها برای شما تکراری بوده!
برای من که خیلی این اتفاق افتاده:o
از چند نفر پرسیدم گفتن که قبلا تو خواب دیدیش.
آیا این جواب درسته؟
نظر شما چیه؟
بهترین پاسخ
mr.sam بهترین پاسخ Pending Moderation
14
رای
پس‌گیری
ببخشید که طولانیه.خواستم لینک بدم ولی لینکش شیلتر بود.
دژاوو (Déjà vu ) کلمه ای فرانسوی به معنای «پیش از این دیده شده» است که در فارسی با عبارت آشنا پنداری توصیف میشود. این همان حس غریب و وهمی است که در مواجهه با منظره، اتفاق یا تجربه ای کاملا جدید به آن دچار میشویم و تصور میکنیم این واقعه، در گذشته و کاملا به همین ترتیب برایمان رخ داده یا شاهد رخ دادن آن بوده ایم.

تجربه دژاوو غالبا با حسی از آشنایی و همچنین احساس غرابت همراه با وحشت و مرموز بودن همراه است. معمولا چنین حسی به یک رویا ربط داده میشود اما گاهی این حس به قدری قدرتمند است که شخص اطمینان دارد واقعا در گذشته شاهد این ماجرا بوده است. گاهی دژاوو با عبارت «به خاطر آوردن آینده» توصیف میشود.

به نظر میرسد که تجربه دژاوو بسیار معمول باشد، در تحقیقات رسمی، بیش از 70% جمعیت جهان لا اقل یک مرتبه چنین حالتی را تجربه کرده اند. در ادبیات گذشته نیز اشاراتی به دژاوو دیده میشود و این نشان میدهد که این پدیده تنها مختص زمان ما نیست.

Déjà vu
بنابر گفته آرتور فانکهاوزر (Arthur Funkhouser) محقق سوئیسی، سه نوع عمده آشناپنداری وجود دارد:

دژا وکو (déjà vécu)
که معمولا «پیش از این دیده شده» یا «قبل از این تجربه شده» ترجمه میشود، در این نقل قول از چارلز دیکنز (Charles Dickens – 1870-1812 نویسنده مشهور انگلیسی) شرح داده شده است:

» همه ما احساسی را تجربه کرده ایم که گاهی بر ما چیره میشود، گویی آنچه را میگوییم و انجام میدهیم، قبلا گفته و انجام داده ایم، در زمانی دور، آنگاه که در میان همین چهره ها، اشیاء و موقعیتها بوده ایم-و کاملا میدانیم چه خواهیم گفت، مانند اینکه ناگهان چیزی را به خاطر آورده باشیم. «
منظور اکثر افراد هنگام صحبت از دژاوو در واقع دژا وکو است، آمار نشان میدهد که بیش از 70% افراد جهان به خصوص در سنین 15 تا 25 چنین تجربه ای داشته اند. این حالت معمولا درباره اتفاقاتی بسیار پیش پا افتاده رخ میدهد اما احساس آن به قدری تکان دهنده است که حتی تا سالها بعد در ذهن شخص باقی میماند.
دژا وکو به تجربه ای دلالت میکند که حواسی بیش از حس بینایی را درگیر میکند و به همین دلیل عبارت دژاوو-به معنای از پیش دیده شده- نمیتواند چندان صحیح باشد. حواس انسان تا حد زیادی به جزئیات توجه کرده و شخص تصور میکند که «همه چیز» همانطور که قبلا اتفاق افتاده، به وقوع میپیوندد.
اخیرا اصطلاح دژا وکو برای توصیف احساس بسیار قوی و ماندگار دژاوو به کار میرود که در اثر نوعی ناهنجاری حافظه رخ میدهد.

دژا سنتی (déjà senti)
این پدیده حالتی است که شخص حس میکند چیزی را قبلا «احساس کرده است». این تجربه منحصرا یک واقعه ذهنی است و هیچ جنبه الهام در آن وجود ندارد و خاطره آن به ندرت پس از وقوع در ذهن شخص باقی میماند.
دکتر جان هالینز جکسون ( John Hughlings Jackson- 1911-1835 عصب شناس انگلیسی) در سال 1889 سخنان یکی از بیمارانش را که از نوعی صرع رنج میبرد، ثبت کرد:
» آنچه توجه را به خود جلب میکند همان چیزی است که قبلا آنرا مشغول ساخته بود، اما برای مدتی فراموش شده بود و اکنون همراه با اندکی حس رضایت از اینکه در جستجویش بوده اند، بازگشته است…در همان حال یا دقیق تر بگویم در همان لحظه به طور مبهمی از اینکه این یادآوری چیزی موهوم بوده و حالت من عادی نیست، آگاه هستم.
این یادآوری معمولا با شنیدن صدای کسی یا افکار شفاهی خودم آغاز میشود و تصور میکنم در چنین موقعیت غیر عادیی عباراتی چون «آه بله-متوجه شدم» و «البته، به یاد می آورم» در ذهنم شکل میگیرد، اما یکی دو دقیقه بعد هیچ یک از کلماتی که موجب این یادآوری شده را به خاطر نمی آورم. فقط به شدت احساس میکنم که این حس مشابه دفعات دیگری که در حالت غیر عادی به سر میبردم است.»

دژا ویزیته (Déjà visité)
این پدیده کمتر شایع است و عبارت است از احساس آشنایی غیرواقعی نسبت به یک مکان جدید. ترجمه این عبارت «پیش از این بازدید شده » است و به این معناست که شخص در مکانی جدید احساس میکند محل را به خوبی میشناسد و حتی قبل از این مسیرهای مختلف را در شهر یا عمارت طی کرده است.
چنین پدیده ای توسط مرتبط ساختن آن با رویا، تناسخ و همچنین تجربیات خروج روح از بدن شرح داده شده است. علاوه بر اینها عده ای بر این باورند که مطالعه فراوان درباره جزئیات یک مکان خاص میتواند موجب بروز چنین حسی شود.
دو مثال مشهور از چنین موقعیتی توسط ناتانیل هاثورن (Nathaniel Hawthorne – نویسنده قرن نوزدهم آمریکا) درکتاب «خانه قدیمی ما» (Our Old Home) و همچنین سر والتر اسکات (Sir Walter Scott – نویسنده اسکاتلندی قرن 18 و 19) در کتاب گای مانرینگ (Guy Mannering) شرح داده شده است.
هاوثورن مینویسد که ویرانه های یک قصر قدیمی در انگلستان برایش بی نهایت آشنا بوده است و او بعدها توانسته رد این شناسایی غریب را در نوشته های الکساندر پوپ (Alexander Pope-شاعر و هزل نگار انگلیسی قرن 17 و 18) بیابد که دو قرن پیش از او، در مطالب خود شرح مفصلی از این قصر نوشته بوده است.
برای تشخیص دژاویزیته از دژاوکو، مهمترین نکته این است که منبع احساس را بیابیم. منبع بروز دژاوکو ، رخدادی زمانی است اما در حالت دژاویزیته، ذهن ما با یک مکان احساس آشنایی میکند.

پژوهشهای علمی
در سالهای اخیر، دژاوو موضوع تحقیقات مهم روانشناختی و نوروفیزیولوژی بوده است. محتمل ترین توضیح برای دژاوو این است که این حس، نوعی پیش آگاهی یا غیبگویی نیست، بلکه نوعی بی ترتیبی حافظه به شمار می آید و تصور «یاد آوری» یک تجربه است.
توضیح این امر چنین است که احساس «به خاطرآوردن» دراکثر موارد بسیار قدرتمند و واضح است اما موقعیت تجربه «قبلی» (زمان، مکان و چگونگی این تجربه قدیمیتر) برای شخص کاملا نامشخص و گنگ است.
همچنین، به مرور زمان اشخاص مورد مطالعه، داشتن حس دژاوو را به خوبی به خاطر دارند، اما اینکه این حس در کجا و چه موقعیتی رخ داده را به یاد نمی آورند. این حالت به خصوص میتواند ناشی از برخورد میان سیستمهای عصبی مربوط به حافظه کوتاه مدت (آنچه در زمان حال و نزدیک به آن رخ میدهد) و حافظه بلند مدت (آنچه در زمان گذشته و گذشته دور واقع شده) باشد.

ارتباط با ناهنجاریها
میان دژاوو و ناهنجاریهای روانی چون شیزوفرنی و اضطراب ارتباطاتی بالینی وجود دارد و احتمال رخ دادن تجربه آشناپنداری در مورد اشخاص مبتلا به چنین بیماریهایی بسیار افزایش میابد. البته قویترین رابطه پاتولوژیک دژاوو با صرع توام با اختلال حافظه است و این ارتباط، محققان را به این نظریه سوق داده است که شاید دژاوو نوعی ناهنجاری عصب شناختی است که با ترشحات الکتریکی نابجا در مغز رخ میدهد.

مواد مخدر
بنا به گزارشهای موجود، بعضی مواد مخدر یا محرک احتمال بروز دژاوو را در مصرف کننده افزایش میدهند. بعضی داروهای مخدر نیز با استفاده همزمان میتوانند حس دژاوو را ایجاد نمایند. بنا بر یک گزارش، مرد سالمی که به آنفلوانزا مبتلا شده بود با مصرف همزمان یک داروی ویروس کش و ضد حساسیت، دچار حالت توهم و آشناپنداری شده بود.
این تجربه برای او چنان جذاب بود که تمام داروهای تجویز شده خود را به همان ترتیب مصرف کرد و ماجرا را به عنوان یک مورد مطالعاتی برای روانشناسان حکایت کرد.

فرضیات عصب شناسی
در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، اعتقاد بر این بود که دژاوو میتواند بر اثر زمان بندی نادرست پیامهای عصبی باشد. چنین تصور میشد که این اشتباه در تنظیم زمان، موجب میشود که مغز باور کند که برای بار دوم دچار تحریک عصبی شده در حالی که مغز یک پیام را با تاخیر دریافت نموده و در واقع یک رویداد واحد را دو بار تجربه میکند.
تعدادی از نظریات مشابه این نیز وجود دارند که عدم ارتباط صحیح دو نیمکره مغز و همچنین تحریکات بیش از حد سریع نورونی نیز از آن دسته اند. شاید یکی از تصدیق شده ترین تئوریها مربوط به تاخیر در رسیدن نور به یکی از چشمها باشد. درواقع یک چشم به جای هماهنگی کامل با چشم دیگر، با تاخیری اندک پیام آنچه دیده را به مغز میرساند این حالت به ایجاد حسی از آشنایی در برابر منظره ای منجر میشود که تنها یک بار دیده شده، اما پیام دیدن آن دوبار به مغز مخابره شده است.
این تئوری با وجود پذیرفتنی بودن، به خاطر سر و کار داشتن با لحظه بسیار کوتاهی از زمان، قابل آزمودن نبود و از طرفی گزارشات متعدد از بروز حس دژاوو در افراد نابینا، تناقضی پر اهمیت در این ایده ایجاد نمود. فراروانشناسی دژاوو با پیش آگاهی، غیب گویی یا قوه درک فوق حساس، رابطه نزدیکی دارد و نزد عامه مردم معمولا به عنوان شاهدی بر تواناییهای ذهنی ذکر میشود. توضیحات غیر علمی این حالت را به پیش گویی، شهود و خاطرات زندگی گذشته مرتبط میداند.

رویاها
عده ای اعتقاد دارند که دژاوو خاطره رویاهایی است که میبینیم. هرچند بخش بزرگی از رویاها معمولا به یاد نمی ماند، مغز شخص در حالت خواب دیدن در بخشهایی فعالیت نشان میدهد که کار پردازش حافظه دراز مدت در آن انجام میگیرد.
چنین تصور میشود که رویاها با نادیده گرفتن بخش حافظه کوتاه مدت، مستقیما وارد حافظه دراز مدت میشوند. در این مورد، دژاوو میتواند خاطره رویایی فراموش شده باشد که با واقعه در حال وقوع، عناصری مشترک داشته باشد. این حالت مشابه حالتی است که دژا ریوه ( déjà rêvé) یا «قبل از این در رویا دیده شده» نام دارد.


برخی از متافیزیسین ها معتقدند انسان در عالم قبل (عالم ذر) یکبار زندگی خود را در عالم فیزیکی، با کیفیتی متفاوت پشت سر گذاشته است و تمامی اتفاقاتی که در زندگی وی رخ می دهد را قبلا تجربه کرده است ولی پس از تولد در اثر انتقال به عالم فیزیکی و محدود شدن حواس ، آن خاطرات را فراموش کرده است. در مواقعی که برخی شرایط فراهم شود این خاطرات از سطوح ناخودآگاه به ذهن انسان راه پیدا می کند و دژاوو اتفاق می افتد .

نظر کسانی که به تناسخ –تجدید تجسم- اعتقاد دارند، (اموضوع تناسخ از نظر اسلام صراحتا مردود است) درباره دژاوو این است که این خاطرات، بخشهایی از خاطرات زندگی گذشته فرد هستند که هنگام قرار گرفتن در محیطی آشنا، به سطح ذهن فراخوانده میشوند. عده دیگری میگویند که این پدیده به خاطر تجربیات خروج روح از بدن ایجاد میشود، به این ترتیب بدن اثیری شخص میتواند هنگام خواب، از مکانها و موقعیتهایی دیدن کند که بدن خاکی او هرگز آنجا نبوده است.
شرور نباشید!
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
mr.sam بهترین پاسخ Pending Moderation
4
رای
پس‌گیری
شرور نباشید!
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
Mojt@ba بهترین پاسخ Pending Moderation
4
رای
پس‌گیری
حس عجیبیه ! من هم خیلی برام پیش اومده
@mr.sam
جالب بود ؛ بنظر من چیزهایی که تو خواب میبینیم هم میتونه در نقشه برداری ذهن تاثیر داشته باشه .
یعنی ممکنه شبیه اون صحنه رو قبلا در خواب دیده باشیم و اون نقشه ذهنی ایجاد بشه
اگر امتیاز مثبت به جواب های مناسب بدید هیچ اتفاقی نمیفته باور کنید ! یه بار امتحان کنید ;)
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
I N C E P T I O N بهترین پاسخ Pending Moderation
5
رای
پس‌گیری
تا دلت بخواد این حس رو داشتم:(
:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
MM888 بهترین پاسخ Pending Moderation
4
رای
پس‌گیری
بی نهایت این اتفاق برام پیش اومده ...
از 6 7 سالگی تا حالا ...
SAMSUNG Products is King.
It's SAMI Power.
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
amin_knight بهترین پاسخ Pending Moderation
7
رای
پس‌گیری
البته من مدتها پیش یه جا خوندم
که علامتی از خداست که داره به ما گذر عمر را یادآوری میکنه .
آیا احساس نمیکنید عمرتون داره به وطالت میگذره>؟یا میتونین خیلی بهتر از وقتتون استفاده کنید ؟

البته من خودم شاید نهایتاً 4-5 با در سال این اتفاق برام بیفته.
ولی حس عجیبیه . یه لحظه میرم تو فکر . و اصلاً متوجه نمیشم علتش دقیقا چی میتونه باشه!!!!!
احساس عجیب و در عین حال یکم ناراحت کنندست برام
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
میلاد بهترین پاسخ Pending Moderation
5
رای
پس‌گیری
کلی فکر کردم که این لغت دژاوو رو کجا شنیدم؟
بعد فهمیدم تو ی اهنگ
ساعت وایسه(زدبازی):p
:D
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
Mojt@ba بهترین پاسخ Pending Moderation
4
رای
پس‌گیری
ویرایش ...
ولی جواب mr.sam کامل و جامع بود ;)
اگر امتیاز مثبت به جواب های مناسب بدید هیچ اتفاقی نمیفته باور کنید ! یه بار امتحان کنید ;)
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
میلاد بهترین پاسخ Pending Moderation
2
رای
پس‌گیری
yep
tnx every one
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
M.JAVAD بهترین پاسخ Pending Moderation
2
رای
پس‌گیری
بخاطر این که جسم محدود به زمان و مکانه ولی روح هیچ محدودیتی در زمان یا مکان نداره و میتونه به آینده سفر کنه (جوابی مختصر و کامل)
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
Amir Habibzadeh بهترین پاسخ Pending Moderation
3
رای
پس‌گیری
منم شنیده بودم که مربوط به زندگی قبلیه.
الان ساعت 3 صبحه. متنو که خوندم یه جوری شدم. مستر سام از کجا کپیش کردی؟
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
mr.sam بهترین پاسخ Pending Moderation
4
رای
پس‌گیری
شرمنده.منبع یادم رفت.از سایت ufolove.org
شرور نباشید!
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
mohammadreza بهترین پاسخ Pending Moderation
3
رای
پس‌گیری
کلی فکر کردم که این لغت دژاوو رو کجا شنیدم؟


منم اولین بار توی آهنگ Inna به همین نام شنیدم.
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
MOSTAFA بهترین پاسخ Pending Moderation
3
رای
پس‌گیری
تا دلتون بخواد این حالت برام پیش اومده بود ؛ اتفاقا همین هفته هم می خواستم یک تاپیک بزنم که دیگه...
همیشه برام جالب بوده در ضمن خجالت می کشیدم به کسی بگم من آینده رو می تونم ببینم چون فکر می کردن من خیالاتی یا دیوونه یا...شدم.
از جواب کامل mr.sam هم ممنون.:)
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
میلاد بهترین پاسخ Pending Moderation
3
رای
پس‌گیری
اتفاقا همین هفته هم می خواستم یک تاپیک بزنم که دیگه...

خب میزدی.....;) :p
چه اشکالی داره....;)
شاید شما یه سوال دیگه ای داشتی.
همیشه برام جالب بوده در ضمن خجالت می کشیدم به کسی بگم من آینده رو می تونم ببینم چون فکر می کردن من خیالاتی یا دیوونه یا...شدم.

نه عزیز من چرا خجالت...
این چه حرفیه!
مطمئن باش که برا اطرافیات هم پیش اومده منتها توجهی نکردن.
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
حسین :) بهترین پاسخ Pending Moderation
3
رای
پس‌گیری
یک عالمی وجود داره به نام عالم ذر-zar-
این عالم اولین عالم هست که خداوند ارواح را در آن ساخته و خداوند در اون عالم از ارواح که یکیش خودمون هستیم تعهد گرفتن امانت اللهی که همان پذیرفتن عقل بوده را گرفته و ما پذیرفتیم و خداوند آینده ی ما رو تو دنیای مادی که چهارمین عالم و مهمترین عالم محسوب میشه نشان داده و منشا این صحنه های تکراری بازخوردی از اون عالم اولیه بوده.
اللهم عجل لولیک الفرج
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
میلاد بهترین پاسخ Pending Moderation
2
رای
پس‌گیری
حسین ناظمیان wrote:

یک عالمی وجود داره به نام عالم ذر-zar-
این عالم اولین عالم هست که خداوند ارواح را در آن ساخته و خداوند در اون عالم از ارواح که یکیش خودمون هستیم تعهد گرفتن امانت اللهی که همان پذیرفتن عقل بوده را گرفته و ما پذیرفتیم و خداوند آینده ی ما رو تو دنیای مادی که چهارمین عالم و مهمترین عالم محسوب میشه نشان داده و منشا این صحنه های تکراری بازخوردی از اون عالم اولیه بوده.

حسین جان میشه منبعی معرفی کنی تا بیشتر با zar آشنا شیم...
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
حسین :) بهترین پاسخ Pending Moderation
4
رای
پس‌گیری
حقیقتش منبعی سراغ ندارم.
این ها رو از معلم دینی و تو پرس و جو یاد گرفتم!
اللهم عجل لولیک الفرج
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
Hamid بهترین پاسخ Pending Moderation
0
رای
پس‌گیری
شاید دلیل این تکراری بودن برگرده به این که تمام این دنیا در یک چرخه تکرار قرار دارند و ذهن انسان جزیات ناچیزی از دنیای قبلی رو در خاطرات خودش بهمراه داره


تو زندگی من چند تا چیز مرموز وجود داره
1. دژاوو
2. جمله ی این چرخه در حال تکرار هست.
3. در کرمچاله و سیاه چاله چه چیز وجود دارد?
4. و سایر این چیز های دیگه که جاش اینجا نیس

من خیلی قبلتر از معلم دینی شنیده بودم که جهان, آفرینش, هستی. دنیا, (یکی از اینا بوده اسمش) و هرچی که الان هستیمو خواهیم بود در یک چرخه قرار دارد و این چرخه در حال تکرار هست.

بعد تر از دهن از یکی از دوستان که مطالعات زیادی پیرامون همینجور مساعل داشت, شنیدم که از چرخه آفرینش می گفت و ازش خواستم برام بیشتر توضیح بده و اونم کتابی رو نشونم داد که جلدشو با روزنامه پوشونده بود و اسمش معلوم نبود اسم کتاب رو پرسیدم بهم نگفت! داخل یکی از صفحاتش نموداری داشت دایره مانند و توی اون دایره عالم های مختلف رو گذاشته بود و نوشته بود که چند وقت انسان ها در اون عالم هستن و یه جاییش هم نوشته بود که این چرخه در حال تکرارهست.


در مورد عالم هم یه توضیح کوچیکی بدم:

عالم ها همون جاهایی هستن که قراره ما درونشون باشیم. مثلا الان ما در عالمی هستیم (که در این لحظه هنگام نگارش این پاسخ اسمش رو نمی دونم) بطور ساده مثال میزنم در کره زمین منظومه شمسی کهکشان راه شیری هستیم ولی پس از مرگ ما به عالم برزخ میریم و انتظار رستاخیز (قیامت) رو میکشیم.

اضافه کنم تو اون کتاب و اون نمودار عالمی که الان توش هستیم و زندگی می کنیم فقط کمی ازیک درصد بیشتر نشون داده بود ولی برزخ رو بالا 15 یا 20 درصد!

جمله این چرخه در حال تکرارهست رو خیلی جاها شنیدم و شخصاً برام مثل دژاوو مرموزه

جالبه در فصل اول سریال کارآگاه حقیقی به این موضوع اشاره شد.




دیالوگی رو از این سریال براتون مینویسم اینجا....

چرا همش باید در یاد گذشته زندگی کنم؟ دیگه دلم نمی خواد چیزی رو بدونم تو این دنیا چیزی حل نمیشه یه نفر یه روز بهم گفت: زمان مثه چرخه تکرار میشه هرکاری که تا الان کردیم یا خواهیم کرد بار ها و بارها انجام خواهیم داد اون پسر بچه و اون دخترک دوباره در اون اتاق خواهند بود دوباره و دوباره و دوباره برای همیشه....

درباره سریال کارآگاه حقیقی
True Detective
"راست کوهل" نقش اول سریال با بازی "متیو مک کاناهی"هه فقید کاراگاهیه که زن و بچه نداره و زندگیش فقط کارشه و در ابتدای سریال با یکی از مرموز ترین پرونده های جنایی رو برو میشه... هر گوشه داستان که در زمان 20 سال پیش بوده از طرف یکی از کارکتر ها در زمان حال نقل میشه... و بطور تعجب بر انگیزی در آخر های سریال زمان گذشته به زمان حال سریال رسیده و مخاطب بیننده اتفاقات در حال افتادن هست نه دیدن نقل داستان گذشته

این سریال در فصل اول با نظرات مثبت و تحسین منتقدان روبرو شد؛ مجلهٔ آتلانتیک سریال کارآگاه حقیقی را «بهترین مجموعه تلویزیونی» خواند و متاکریتیک به این مجموعه، لقب «تحسین جهانی» داد. این سریال به سبک آنتولوژی ساخته شده است، بدین معنا که در انتهای هر فصل، داستان خاتمه یافته و فصل بعد با داستانی متفاوت و تیم بازیگری جدید ساخته خواهد شد.


امید وارم ای پاسخ مفید بوده باشه
  1. بیش از یک ماه پیش
  2. غیره - علم و دانش
  3. لینک جواب
  • صفحه :
  • 1


هنوز پاسخی به این پست ارسال نشده است.
البته از آنجایی که هنوز در سایت لاگین نکرده‌اید، اجازه‌ی پاسخ دادن به این پست را ندارید.